Can Yaman ve Özge Gürel çiftinin başrollerinde yer aldığı Bay Yanlış dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Her Cuma akşamı seyircisinin karşısının çıkan Bay Yanlış dizisinde heyecan dorukta. Dizinin yeni bölümünde Ezgi’nin Özgür’e olan bütün kırgınlığı geçer. Bu süreçte ikisi de birbirlerine ne kadar değer verdiklerini daha iyi anlamıştır.  Bay Yanlış canlı izlemek isteyenler için FOX TV canlı yayınında Bay Yanlış 11. bölüm canlı izle seçeneği için yayın bilgileri haberimizin ayrıntısında…

BAY YANLIŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Ezgi, Özgür’ün yaptığı sürpriz karşısında çok duygulanmıştır. Özgür’e olan bütün kırgınlığı geçer. Bu süreçte ikisi de birbirlerine ne kadar değer verdiklerini daha iyi anlamıştır. İlişkilerinde yeni bir sayfa açarlar, artık yalana yer yoktur. Bu yüzden ailelerine de birlikte olduklarını söylemeye karar verirler.

Nevin bu ilişkiyi çok istemese de kabullenir, Sevim ise Ezgi ve Özgür’ün birlikte olmasını katiyen istememektedir. Ezgi işe girdiği organizasyon firmasında ilk etkinliğini gerçekleştirir, bu etkinlikte onu bir sürpriz beklemektedir. Bu arada Serdar da Ezgi’yi elde etmek için tekrar harekete geçer, fakat Özgür ve Ezgi’nin birlikte olduklarını öğrenince hayal kırıklığına uğrar ve bu durum onu daha da hırslandırır.

BAY YANLIŞ 11. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim