Yurt genelinde soğuk hava etkisi giderek arttırıyor. Kar yağışı sebebiyle birçok il ve ilçede okullar tatil ediliyor. Niğde ve Karaman’da şehir geneli ile kırsal ve yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Bu iki şehirde yaşayan binlerce öğrenci ise ‘8 Ocak Niğde ve Karaman’da yarın okullar tatil mi?’ sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, Niğde ve Karaman’da yarın okullar tatil mi? 8 Ocak kar tatili olacak mı?

NİĞDE’DE YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Niğde’de 8 Ocak 2020 Çarşamba gününe ilişkin bir kar tatili bilgisi henüz bulunmuyor. MEB veya Valilik’ten bir açıklama yapıldığı takdirde haberimizden ulaşabilirsiniz.

NİĞDE’DE KAR YAĞIŞI YENİDEN BAŞLADI

Niğde’de günlerdir aralıklarla devam eden kar yağışı bugün etkisini tekrar arttırdı. Öğleden sonra şiddetini arttıran kar, kenti tekrar beyaz bir örtü ile kapladı. Önlemlerini alan vatandaşlar şemsiyeleri ile kendilerini kar yağışından korurken, araçlar ise kontrollü bir şekilde trafikte seyretti. Kar yağışının cuma gününe kadar devam edeceği öğrenilirken, yetkililer vatandaşları yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı uyardı.

KARAMAN’DA YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Karaman’da 8 Ocak 2020 Çarşamba gününe ilişkin bir kar tatili bilgisi henüz bulunmuyor. MEB veya Valilik’ten bir açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

KARAMAN’DA KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR

Karaman’da günlerdir aralıklarla devam eden kar yağışı bugün etkisini tekrar arttırdı. Öğleden sonra şiddetini arttıran kar, kenti tekrar beyaz bir örtü ile kapladı. Önlemlerini alan vatandaşlar şemsiyeleri ile kendilerini kar yağışından korurken, araçlar ise kontrollü bir şekilde trafikte seyretti. Kar yağışının cuma gününe kadar devam edeceği öğrenilirken, yetkililer vatandaşları yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı uyardı.

Editör: TE Bilisim