Dominik’te gerçekleşen ve koronavirüs sürecinde her akşam ekrana gelmeye devam eden Survivor 2020’de heyecan sürüyor. Final’e doğru adım adım ilerlenirken Mavi takım ve Kırmızı takım formatında devam eden yarışmanın adayları da ekran başındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu anlamda boy, yaş, memleket, meslek ve hayat hikayesine dair bilgilerin en çok araştırıldığı isimlerden biri de Elif Yıldırım Gören oldu. Survivor Elif, takım arkadaşlarıyla olan uyumu ve sakin yapısıyla yarışmanın sevilen isimlerinden biri. Peki, Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli ve ne iş yapıyor? Detaylı bilgi haber metninde!..

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor 2020 yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1995’te Bursa’nın İznik ilçesinde dünyaya gelmiştir.

1.70 boyunda ve 55 kilo ağırlığındaki Milli sporcu Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur.

Survivor Elif, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’ndaki 4 × 400 m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Elif Yıldırım Gören, 2020 Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaktadır.

Elif Yıldırım Gören hakkında daha fazla detay bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim