Atv’de yayınlanan ekranların en beğenilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde ipler iyice geriliyor ve silahlar konuşuyor Yılmaz’ı takip eden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına attı. Bir Zamanlar Çukurova 58. yeni bölümünde Demir’in Züleyha’yı öldürüp öldürmediği merak ediliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha öldü mü? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mı? İşte detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’nın Ercüment’in ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurova’da bugüne dek görülmemiş bir savaşın başlamasına neden oldu.

Yılmaz’ı takip eden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına attı.

Görüntüleri izleyen Demir, Züleyha’yı sürükleyerek arabaya götürür. Demir ve Züleyha’yı silah sesi duyulana kadar kimse duymaz.

Demir, Züleyha’yı öldürdü mü?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Demir, görüntüleri izleyince Züleyha’yı ormana götürerek öldürmek istedi. Elindeki silahı Züleyha’nın başına dayayan Demir 3 defa ateş etti. Bunun üstüne Züleyha ölüp ölmediği merak ediliyor. Fekeli ve Hünkar, Demir ve Züleyha’yı aramak için ormana geldi.

Demir Züleyha’nın kafasına vurdu ama  Züleyha ölmedi. Silahı da yere ateş etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini Hilal Altınbilek canlandırıyor.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991’de İzmir’de dünyaya geldi. İzmirlidir. Tiyatro eğitimine İlkokul öğreniminin hemen ardından başlayan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2011 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde oynadığı “Derin Sular” dizisi ile tanınmaya başladı. Ardından Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Çocuklar Sana Emanet’ filminde Engin Akyürek’in başrolde oynadığı oyuncu kadrosunda yer aldı. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan 27 yaşındaki Hilal Altınbilek, 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve Kova burcudur.

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizisinde; Züleyha karakterine hayat veriyor. İşçi olan iki kardeşin yanlarına manevi kız kardeşlerini de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelmelerini ve bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlamalarını ve ardından gelişen olayları anlatan ”Bir Zamanlar Çukurova” adlı dizide Burak Sarımola, Vahide Gördüm, Uğur Güneş, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın ve Murat Ünalmış gibi isimler de rol alıyor.

Hilal Altınbilek’in oynadığı filmler ve diziler:

Çocuklar Sana Emanet (Sinema Filmi) – 2018

Bir Zamanlar Çukurova (TV Dizisi) – 2018

Hayatımın Aşkı (Nil) (TV Dizisi) – 2016

Karagül (Özlem)(TV Dizisi) – 2013 – 2015

Derin Sular (İrem) (TV Dizisi) – 2011

Editör: TE Bilisim