Yıllar önce televizyon izleyicisinin ilgiyle takip ettiği Şans Kapıyı Çalınca yeniden ekrana dönüyor. Kayra Şenocak ve Seray Sever’in sunuculuğunu yaptığı eğlence programı Şans Kapıyı Çalınca tekrardan takipçileriyle buluşacak. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, yarışma programı hakkın bazı bilgiler merak konusu oldu. Bu bağlamda “Şans Kapıyı Çalınca ne zaman başlayacak? Şans Kapıyı Çalınca programına nereden ve nasıl başvuru yapılır?” gibi sorulara yanıt aranıyor. Merak edilen ayrıntılar haberde yer alıyor…

ŞANS KAPIYI ÇALINCA NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Şans Kapıyı Çalınca başvuru formu, yarışmanın başlayacağının duyurulmasının ardından araştırılmaya başlandı. Şans Kapıyı Çalınca, yeni dönemde ATV ekranlarında yayın hayatını sürdürecek. Şans Kapıyı Çalınca aile babasının, bir hedef için çalışması, başarması ve bunu ‘kader anı’ denilen yarışma sahnesinde tekrarlamasına dayalı bir yarışmadır.

Şans Kapıyı Çalınca yarışma programı SALI günü ilk bölümüyle seyircisine merhaba diyecek.

ŞANS KAPIYI ÇALINCA PROGRAMINA BAŞVURU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Aile babalarının ailesi adına 50 bin lira kazanmak için mücadele ettiği bir programdır. Programda el ve vücut becerisi, ezber, hafıza ve görsel tanıma yeteneği gerektiren oyunlar oynanacaktır. Ailelere birkaç gün çalışarak gerçekleştirebileceği oyunlar verilir.

Evlerine oyun mekanizmaları bırakılır ve uzmanlar eşliğinde oyunların nasıl yapılacağı öğretilir. Oyunların tamamı bir kaç gün sonunda yapılabilecek oyunlardır. Aileler evlerinde çalıştıktan sonra stüdyoya gelip oyunu gerçekleştirebilirlerse 50 bin liranın sahibi olurlar. Yarışmanın ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı.

ŞANS KAPIYI ÇALINCA’YA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim