Reyting tablosunda en üst sıralarda yer almayı başaran Sen Çal Kapımı dizisinin 8. bölümü bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümünde takipçilerini heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Dizinin bu bölümünde Eda, Serkan’a suçsuzluğunu ispatlayacak, çok gururuna dokundu çünkü. Serkan ise gururundan Eda’ya “geri gel” diyemiyor. Diziyi internet üzerinden takip etmek isteyenler Sen Çal Kapımı son bölüm tek parça full izle seçeneğini araştırıyor. FOX TV ile Sen Çal Kapımı son bölüm kesintisiz izlemek için detaylar haber metninde.

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la olan hikayesinin anlatıldığı Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı Çarşamba 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Serkan, çalınan tasarım konusunda Eda’yı suçladı, Eda “ Bir daha yüzümü göremezsin” dedi. Şimdi Eda’sızlığa nasıl alışacak bakalım. Eda, Serkan’a suçsuzluğunu ispatlayacak, çok gururuna dokundu çünkü. Serkan ise gururundan Eda’ya “geri gel” diyemiyor.

Ferit, Serkan’la Eda’nın ayrılık haberine kendine engel olamadan sevinen Selin’e çok içerliyor. Ferit için de tehlike çanları çalıyor.

Bu sırada Serkanlar’ın tasarımın patenti ile ilgili olan acil bir sorunu ancak Eda olursa çözebilecekleri ortaya çıkıyor…

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de FOX’ta!

SEN ÇAL KAPIMI 8. BÖLÜMÜ TEK PARÇA  İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Hande Erçel boyu kaç? Hande Erçel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim