TRT 1’in flaş dizisi Masumlar Apartmanı‘nın gerçek hikayesinde uyarlıp uyarlanmadığı merak ediliyor. Hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı dikkat çeken yapımlar arasında yer aldı. Han’ın takıntılı ailesinin başından geçenleri anlatan dizi aynı zamanda bir kitaptan uyarlamadı. Peki Masumlar Apartmanı dizisi konusu gerçek mi? Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlandı? İşte detaylar…

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ KONUSU GERÇEK Mİ? MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Ekran macerasına 15 Eylül 2020 tarihinde başlayan Masumlar Apartmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU 

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

Editör: TE Bilisim