TV8’de yayınlanan MasterChef 2020’nin sevilen yarışmacılarından Duygu Acarsoy’un hayat hikayesi merak ediliyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda nişanlısı tarafından aldatıldığını ve evliliğinde de şiddet gördüğünü söyleyen Duygu Acarsoy’a sosyal medyada destek yağdı. Dün akşam yayınlanan bölümde Somer Şef’in imza yemeğini en iyi hazırlayan yarışmacılardan biri olan Duygu Acarsoy kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef Duygu boyu kaç cm, mesleği ne? Merak edilenler haberde…

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde Mehmet Şef’in, Duygu’nun gözlerindeki kırmızılığa dikkati çekip nedenini sorması üzerine yaşadıklarını anlatan Duygu Acarsoy, yarışmadayken nişanlısı tarafından aldatıldığını öğrendiğini dile getirdi. Daha önce ailesinin onaylamadığı bir evlilik yaşayan MasterChef duygu, o dönemde de uzun süre şiddet gördüğünü anlattı. Duygu Acarsoy’un eski eşi ve nişanlısı hakkında anlattıklarının ardından sosyal medyada yarışmacıya destek yağdı.

Duygu Acarsoy kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef Duygu boyu kaç cm, mesleği ne?

Aslen Muğlalı olan 35 yaşındaki MasterChef 2020 yarışmacısı Duygu Acarsoy, yarışmaya Ankara’dan katılıyor.

Duygu Acarsoy, Ankara Üniversitesi mezunudur.

Özel bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yapmaktadır.

55 kilo ve 1,60 cm boyunda olan Duygu Acarsoy, profesyonel pasta ve ekmekçilik (İspanya ve Almanya’da ekşi mayalı ekmekler) eğitimi almış ve ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de bulunmaktadır.

Yumurtayla en iyi sunumu ve tekniği uygulayan Duygu, 16’ya giren ikinci isim olmuştu.

Duygu Acarsoy’un Instagram hesabı; @dacarsoy

Editör: TE Bilisim