TV8’in sevilen yarışması MasterChef 2020’nin iddialı aşçılarından biri de Serhat Doğramacı. Rakip tanımayan Serhat’ın hazırladığı sunumları oldukça başarılı bulunurken binlerce izleyicinin desteği de gelmeye devam ediyor. Yarışmacının özel hayatı ve kişisel bilgilerini sıkça araştıran takipçiler, MasterChef Serhat’ın boyu ve yaşı kaç, nerede çalışıyor, aşçılık deneyimi kaç yıl gibi soruların yanıtını öğrenmek istiyor. Peki, MasterChef Serhat evli mi, nereli, nerede çalışıyor? Serhat Doğramacı kimdir, boyu ve yaşı kaç? Detaylar haberde…

MasterChef Serhat evli mi, nereli, nerede çalışıyor? Serhat Doğramacı kimdir, boyu ve yaşı kaç?

‘Rakibim yok! Kendimle yarışacağım…’ diyerek daha ilk bölümden tüm şimşekleri üzerine çeken MasterChef Serhat henüz 23 yaşında ve nişanlı. Serhat Doğramacı 10 senedir yemek yaptığı söylüyor.

Masterchef yarışmasına İstanbul’dan katılan Serhat Doğramacı’yı yarışmaya katılması için ikna eden isim ise nişanlısı olmuş.

MasterChef’in 2019 sezonu birincisi Cemre Uyanık’ı tanıdığını, ABD’de birlikte çalıştıklarını ancak onun çalışma şeklini beğenmediğini, Alican ve Batuhan’ı desteklediğini söyleyen Serhat, çok basit bir şekilde MasterChef şampiyonu olacağım diyor.

Serhat Doğramacı’nın Instagram hesabı; @dogramaciserhat

Yarışmacının sosyal medya hesabında yaklaşık 25 bin takipçisi bulunuyor.

Editör: TE Bilisim