Atv ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Corona virüsü nedeniyle birçok dizi yeni bölümleri yayınmlayamazken EDHO 164. yeni bölümüyle izleyenlerin karşısında olacak. Dizinin hayranları EDHO yeni bölüm canlı izle detaylarını araştırıyor. EDHO yeni bölümde, Hızır yöntemlerinden bir haber olduğu düşmana karşı saldırıya geçmektense geri çekilip gözlem yapma taraftarıdır. Bu gelişmeleri kaçırmak istemeyenler, ATV ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164 yeni bölüm canlı izlemek için ayrıntılar haberimizde…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 164. BÖLÜM ÖZETİ

Çakırbeyliler tanımadıkları bir düşmandan beklenmedik bir darbe almışlardır. Hurşit, Hızır’ın gözleri önünde son nefesini vermişken Fahri hastanede ölüm kalım savaşı’na devam etmektedir. Yaşananlardan sonra gözler girilen savaşta nasıl bir yol izleyecekleri merak edilen Çakırbeylilere çevrilir.

Hızır yöntemlerinden bir haber olduğu düşmana karşı saldırıya geçmektense geri çekilip gözlem yapma taraftarıdır. Başta Haşmet ve tipi olmak üzere masa üyeleri ise eli kolu bağlı bir şekilde beklemenin kimseye faydası olmayacağını düşünürler.

Verilen kayıpların nedenini Hızır’ın aldığı kararlara ve Alparslan ile birlikte yaptığı gizli planlara bağlayan masa komutayı ele almak için harekete geçer Çakırbeyliler’den habersiz Tufan ve Feyyaz da dahil edildiği bir toplantı düzenlenir.

Editör: TE Bilisim