İlginç hikayesi ile izleyenleri kendine bağlayan Babil dizisinin 13. bölümü yayınlandı. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Babil dizisinin son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Dizinin bu bölümünde Eda Egemen’e sükûneti karşılığında açık çek teklif ederken, İlay’la başa çıkmakta giderek zorlanıyor. Babil 13. bölüm tek parça full izlemek isteyenler Star TV ile Babil 13. bölüm kesintisiz izlemek için yayın bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

BABİL DİZİSİ 13. BÖLÜMDE ÖZETİ

Dengeler değişiyor! Deniz’in kaçırılması İrfan’ı beklenmedik bir karara iterken Egemen’i de hayatının en önemli seçimine zorluyor. Eda Egemen’e sükûneti karşılığında açık çek teklif ederken, İlay’la başa çıkmakta giderek zorlanıyor. Süleyman’ın aldığı beklenmedik bir iş birliği teklifi, Ayşe İrfan ve Egemen arasında kartları yeniden dağıtıyor. Bu hafta Babil’de herkes, çalınan hayatlarını faiziyle geri almanın peşinde!

BABİL DİZİSİ 13. BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim