Saat 02.03’te Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen deprem bölge sakinlerinde tedirginliğe neden oldu. Kandilli verilerine göre 5,1, AFAD verilerine göre de 4,9 büyüklüğünde olduğu belirtilen deprem Gaziantep, Sivas, Ardahan, Elazığ, Malatya gibi çevre illerde de hissedildi. Vatandaşlar depremin ardından Kandilli Rasathanesi son depremler listesini görmek istiyor. Peki, Türkiye’de en son nerede deprem oldu? Gaziantep, Sivas, Ardahan, Elazığ, Malatya, Manisa… İşte Kandilli Rasathanesi son depremler listesi bilgileri!..

Gaziantep, Sivas, Ardahan, Elazığ, Malatya, Manisa’da deprem oldu!

Bu gece saat 02,03’te merkez üssü Malatya’nın Pütürge ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü AFAD verilerine göre 4,9 (yerin 14 km derinliğinde, Kandilli Rasathanesi verilerine göre 5,1 (yerin 10 km derinliğinde) olarak bildirildi. Deprem, Gaziantep, Sivas, Ardahan, Elazığ, Malatya‘da da hissedildi.

Malatya Valisi Aydın Baruş depremin ardından yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum yaşanmadığını aktardı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde son günlerde sık sık depremlerine yaşandığı Manisa ve diğer bazı bölgelerde de hafif şiddette depremler devam etti.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Türkiye’de ve Türkiye sınırlarında en son nerede deprem olduğuna ilişkin bilgilere, buraya tıklayarak AFAD ve Kandilli Son depremler sayfalarından öğrenebilirsiniz…

İşte bu gece Malatya’da meydana gelen deprem ve ardından Türkiye genelinde meydana gelen son depremler listesi;

Editör: TE Bilisim