Geçtiğimiz günlerde kadroya yapılacak takviyeler konusunda son derece samimi açıklamalarda bulunan ve ‘Burası PAF takımı değil, Beşiktaş’ sözleri ile yönetime sert bir mesaj gönderen Sergen Yalçın’ın istifa noktasına kadar geldiği bildirildi.

BULDUĞU İSİMLERE YÖNETİM KAYITSIZ

Orta saha, forvet ve kanatlara kreatif oyuncular isteyen genç teknik adamın listesinde bulunan futbolcuların menajerlerini bizzat kendisinin aradığı kaydedilirken, yönetimin başarılı hamlelere sessiz kalması Sergen Yalçın’ı çileden çıkardığı belirtildi.

Özellikle La Liga’dan bazı futbolcuları gözüne kestiren başarılı çalıştırıcının bu isimlerin işini bonservissiz bir şekilde hallettiği öğrenilirken, başta Ahmet Nur Çebi’nin ve Erdal Torunogulları’nın böylesine olumlu gelişmelere kayıtsız kalması Yalçın’ı istifa noktasına getirdiği ifade edildi.

“SON RADDEYE GELDİM”

Başarılı çalıştırıcının Yakın çevresine “Beni istifa etme noktasına getirdiler, bonservissiz oyuncu buluyoruz yönetim buna bile sessiz kalıyor artık son raddeye geldim” dediği öğrenilirken, özellikle Başkan Ahmet Nur Çebi’nin verdiği sözleri yerine getirmemesinin Yalçın’ı bir hayli huzursuz ettiği belirtildi.

Editör: TE Bilisim