TOKİ Arnavutköy kura canlı izle! TOKİ İstanbul Arnavutköy 2+1  kura çekilişi bugün saat 10:00 itibariyle başlıyor. Dün TOKİ Tuzla kuraları çekilmiş hak sahipleri evlerine kavuşmuştu. Bugün ise TOKİ kura heyecanı Arnavutköy’de devam ediyor. Arnavutköy’e yapılacak olan 3 bin 750 adet konutluk projesi için geri sayım başlarken vatandaşlar gözlerini TOKİ Arnavutköy canlı yayınına çevirdi. Saat 10:00’da başlayacak TOKİ kura çekimini canlı olarak Diriliş Postası’ndan takip edebilirsiniz. Ayrıca TOKİ kura sonuçlarını Diriliş Postası üzerinden sorgulayabilirsiniz… İşte TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ve canlı yayını…

ARNAVUTKÖY TOKİ KURALARI ÇEKİLİYOR!

TOKİ Arnavutköy kura çekilişleri 18 Mart 2020 Çarşamba saat 10:00’da çekilecek. Projenin birinci ayağı 2+1 kuraları bugün çekilecek. 3+1 çekilişler ise bir sonraki gün çekilecek. Kura çekilişlerini Diriliş Postası’ndan takip edebilirsiniz.

TOKİ ARNAVUTKÖY CANLI YAYIN İZLE! 

"100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" Kapsamında İstanbul Arnavutköy'de inşa edeceğimiz 2+1 nitelikli 2.625 konutumuzun kurası başladı.

TOKİ paylaştı: 17 Mart 2020 Salı

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi canlı izle seçenekleri için aşağıda yer alan bağlantılardan dilediğinizi tercih edebilirsiniz. İşte saat 10:00’da başlaması beklenen Youtube ve Facebook TOKİ canlı yayın seçenekleri:

İSTANBUL ARNAVUTKÖY TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN – FACEBOOK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN – YOUTUBE

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NASIL GERİ ALINACAK?

TOKİ’nin noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda hak sahibi olamayan vatandaşların başvuru bedelleri iade ediliyor. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T.Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek. Ücretler, dekontlar ve kimlik belgeleri ile başvuruda bulunulması halinde geri ödenecek.

Editör: TE Bilisim