En iyi haber uygulaması App Store ve Google Play’de sizler için kullanıma hazır. Ücretsiz ve en güzel haber uygulaması Diriliş Postası’nı hemen indirin ve haber okumanın tadını çıkarın. Yalansız, çıplaklık olmadan, lafı dolandırmadan ve en önemlisi aldatıcı başlık görmeden tüm haberleri en iyi haber uygulaması Diriliş Postası’nda bulabilirsiniz. Peki kim bu Diriliş Postası?

En iyi haber uygulaması Diriliş Postası

Evet başlıkta da olduğu gibi biz Türkiye’nin en iyi haber uygulaması olduğumuzu iddia ediyoruz. Neden mi? Başlıklarda aldatmıyoruz, çıplaklıkla kandırmıyoruz, hit uğruna doğru bildiğimizden şaşmadan emin adımlarla Türkiye’nin en iyi gazetesi ve haber servisi olma yolunda ilerliyoruz. Dilerseniz mobil uygulamamıza geçmeden ufak detaylara değinelim.

“Diriliş Postası kimin, siz kimsiniz, siyasi görüşünüz ne, necisiniz, patronlarınız kim, arkanızda hangi sermaye var, sizi kim destekliyor” en çok sorulan bu sorulara Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk’ün “Kim bu Diriliş Postası?” başlıklı yazısından yanıt bulabilirsiniz.

Diriliş Postası, 28 Şubat 2015 tarihi itibarıyla yayımlanmaya başlayan günlük ulusal gazetedir. Diriliş Postası’nın mevcut kadrosunu merak ediyorsanız künye sayfamızdan detaylara ulaşabilirsiniz.

Diriliş Postası’nı en iyi haber uygulaması yapan nedir?

Bizi en iyi haber uygulaması yapan şeylerden biri özgün bir tasarıma sahip olmaktır. Alışılmışın dışında haber sunumu ile okuyucusunu düşünen ve önceliği her zaman kullanıcı olan bir uygulama olmasıdır.

Rakiplerinin aksine aldatıcı başlık (clickbait) yapmadan konuya odaklı ve net olan bir haber sunumuna sahip olmasıdır. Okuyucularımız tarafından sevilen ve takdir edilen özelliklerimizden biri de insanları bir obje olarak görmeyip çıplaklıktan uzak duran bir anlayışa sahip olmamızdır. Bunlar bizi okuyucumuzun gözünde Türkiye’nin en iyi haber uygulaması yapmaktadır.

Yazımızın sonunda yer alan, telefonunuzun sistemine uygun olan uygulama marketinden Türkiye’nin en iyi haber uygulaması Diriliş Postası ile tanışmaya vesile olacak bağlantılara ulaşabilirsiniz.

İşte, 7’den 70’e herkesin gönül rahatlığıyla telefonuna indirip kullanabileceği en iyi haber uygulaması Diriliş Postası hakkında detaylar:

Vizyonumuz

Kamunun bilgilendirilmesi ihtiyacıyla birlikte habere konu olan bütün tarafların söz hakkına saygı duyarak insanı ilgilendiren her gelişmeyi ve gelişmeye yönelik gelecek beklentilerini topluma hızlıca ulaştırmak.

Misyonumuz

İletişim ve haber alma özgürlüğüne katkı sağlayarak toplumsal ahlak ilkeleri ışığında, yenilikçi ve dünyaya açık medya markası misyonuyla sektörün toplam değerine katkı sağlayan katma değeri yükselen bir kurum olmak.

Hedeflerimiz

Her insanın insan olmaktan gelen doğal haklarına saygılı olmak, Uluslararası meslek ilkeleriyle birlikte kendi daha önceden beyan edilmiş kurumsal ilkelerde de sorumluluk almak, Her haberde toplam kamu faydası ve veya birey faydası gözetmek, Çevreye saygılı olmak ve doğayı koruma bilincinin gelişmesine katkı sağlamak, Çalışma arkadaşlarımızın meslek eğitimlerine fırsat sağlayıp destek vermek, Türkiye’nin ve İstanbul ‘un en çok bilinen haber sitesi olmak, Sadece haber değil “doğru” ve “tarafsız” güncel haberleri sizlere sunmak, Sürekli güncel haberler sunarak okuyucularımızı bilgilendirmek, Dünya’da neler oluyor an be an sizlere sunmak, Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, com farkını şeffaf ve özgün haberler ile özgün bir şekilde ortaya koymak. Sizlere en tarafsız haberleri ve araştırarak doğru bilgileri sunmak.

Diriliş Postası mobil uygulamasını Android ve İphone (IOS) telefonunuzda ücretsiz olarak kullanabilirsiniz:

Son Dakika Haberleri sayfamızdan günün en son gelişmelerine ve tüm haberlere ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim