Türkiye dün akşam saatlerinde Ankara’da yaşanan vahşetle bir kez daha sarsıldı. Bir lisede eğitim gören Şeyma Yıldız, babası tarafından silahla öldürüldü. Cani babanın, kızını erkek arkadaşının olduğunu öğrenmesi nedeniyle öldürdüğü iddia edilen olayda, baba H. Yıldız işlediği cinayeti itiraf ederek polise teslim oldu. Şeyma Yıldız kimdir? Ankara’da lise öğrencisi Şeyma Yıldız’ın babası tarafından öldürüldüğü haberine ilişkin detaylar yazımızda olacak.

Şeyma Yıldız kimdir? Ankara’da lise öğrencisi Şeyma Yıldız babası tarafından öldürüldü!..

Söz konusu vahşet dün akşam Ankara’nın Çubuk ilçesi Kargın mahallesinde yaşandı. Bir yol kenarında hareketsiz yatan Şeyma Yıldız’ı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri genç kızın silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Genç kızın cansız bedeni Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cani baba H. Yıldız, olaydan bir süre sonra polis ekiplerine cinayeti işlediğini itiraf ederek teslim oldu. Kızını ‘erkek arkadaşı olduğu’ gerekçesiyle öldürdüğü ileri sürülürken olayla ilgili soruşturma ve incelemeler devam ediyor.

Şeyma Yıldız kimdir konusuna ilişkin detaylar, ilerleyen dakikalarda haberimizde olacak.

Editör: TE Bilisim