Genç Eczacı İsmail Durmuş’un kornavirüs (coronavirus) nedeniyle vefatı sevenlerini üzüntüye boğdu. Kronik hastalığı bulunmayan Durmuş’un vefatının ardından bir taziye mesajı yayımlayan İstanbul Eczacılar Odası, genç eczacının corona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti. Daha çok yaşlı nüfusta riskli olduğu bilinen kornavirüsün gençlerde de tehlikeli olabildiği bir kez daha dikkatleri çekti. Genç Eczacı İsmail Durmuş kimdir? İsmail Durmuş corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti…

GENÇ ECZACI İSMAİL DURMUŞ KİMDİR?

Yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle vefat eden İsmail Durmuş 38 yaşında, evli ve 7 aylık bir çocuk babasıydı.

Canan Eczanesi’nin sahibi olan Durmuş, 11 Mart itibariyle ülkemizde de görülmeye başlanan koronavirüse yenik düştü.

Bir süredir virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Durmuş’un kronik bir hastalığının olmadığı, tedavisi için iyileşmiş bir corona virüs hastasından plazma aranmakta olduğu ancak henüz bulunamadığı belirtildi.

Genç eczacı İsmail Durmuş’un vefatının ardından İstanbul Eczacılar Odası da meslektaşları için başsağlığı mesajı yayımladı.

İsmail Durmuş’un arkadaşları sosyal medyada paylaştıkları mesajda, ‘Fırsatçı, stokçu ya da maskeci değildi. Görevini layığıyla yapan bir sağlık emekçisiydi’ ifadeleriyle üzüntülerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim