Survivor ilk bölüm 16 Şubat akşamı TV8 ekranlarında yer alacak. Survivor 2020 yarışmacıları da geçtiğimiz gün açıklanırken, çekimleri adada devam eden yarışmanın ilk bölümü yarın akşam seyirci ile buluşacak. 2020 Survivor yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik ağlama görüntüleriyle gündem oldu. Ada şartlarını kaldıramadığını ağlayarak belirten Evrim Keklik izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Evrim Keklik Survivor’dan ayrılacak mı? Evrim Keklik yarışmadan elenecek mi? İşte Survivor ve Evrim Keklik hakkında detaylar…

SURVİVOR YARIŞMACISI EVRİM KEKLİK NEDEN AĞLADI?

Evrim Keklik, yarışmacının 5 günlük çekimleri sırasında yaşadıklarını röportajda dile getirerek, daha fazla dayanamadığını şartların kendisini çok zorladığını söyledi. Gözyaşlarına boğulan Evrim Keklik, “Allah rızası için bir bardak çay verin” diyerek çay, kahve ve kahvaltıyı çok fazla özlediğini belirtti. Evrim Keklik’in gözyaşları içinde röportajda anlattıklarına haberimizin sonundaki videodan ulaşabilirsiniz…

EVRİM KEKLİK KİMDİR?EVRİM KEKLİK NE İŞ YAPIYOR VE KAÇ YAŞINDA?

Evrim Keklik, verdiği bilgilerle kendisini şu şekilde tanımlıyor;

29 Yaşında. İstanbul’da doğdu. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahce Spor Kulübü’nde voleybola başladı ve 10 yıl boyunca devam etti. Evrim Keklik hayatı hakkında detayları kendisi şöyle bahsediyor:

“Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim.

Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul’a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yuzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.”

EVRİM KEKLİK’İN AĞLADIĞI GÖRÜNTÜLER:

Editör: TE Bilisim