MSÜ 2021 başvuru tarihi ne zaman? MSÜ başvuru nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları Milli Savunma Üniversitesi’ne girmek isteyen öğrenciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Son dönemin en çok tercih edilen üniversitelerinden biri olan Milli Savunma Üniversiteleri için adaylar başvuru sürecini araştırıyor. Yılda sadece bir kez yapılan sınava katılmak isteyen isteyenler ÖSYM’den gelecek açıklamalara odaklandı. Peki, MSÜ 2021 başvuru tarihi ne zaman? MSÜ başvuru nasıl yapılır?

2021 MSÜ BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK? 

2021 MSÜ başvurularının yapılacağı tarih henüz belli olmadı. Fakat geçen yıl MSÜ sınavı için başvurular 7 Ocak- 10 Şubat tarihleri arasında alınmıştı. Sınav ise 29 Mart tarihinde düzenlenmiş fakat sınav koronavirüs salgını nedeni ile Haziran ayında yapılmıştı.

Söz konusu sınav için başvuru tarihinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı tahmin ediliyor. 2021 MSÜ takvimi netleştiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

MSÜ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2021-MSÜ Kılavuzunda yer alacaktır. Adaylar Kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Not: Paylaştığımız kılavuz 2020 tarihine ilişkindir.

MSÜ 2020 SINAV BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim