Türk Hava Yolları (THY) TK1920 ile Türkiye semalarında en büyük bayrağını açıyor! Vatandaşlar THY’nin canlı ay yıldız gösterisini izlemek için heyecanla bağlantı bilgilerini araştırıyor. 23 Nisan resmi etkinlikleri çerçevesinde Anadolu semalarında gerçekleşen muhteşem gösteriye internet ortamından tanık olmak için, ‘THY canlı izle! TK1920 Ay yıldız gösterisi canlı izle! THY, TK1920 ile gökyüzünde en büyük bayrağını açıyor!’ haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz. THY (Ay yıldızı gösterisi) canlı izlemek için YouTube videosu ve ayrıca THY internet sitesi bağlantı bilgileri haberimizin devamında!..

THY canlı izle! TK1920 Ay yıldız gösterisi canlı izle! THY, TK1920 ile gökyüzünde en büyük bayrağını açıyor!

THY’den Anadolu semalarında dev ay yıldız gösterisi!

Dün ‘Tarihi bir uçuşa hazır mısınız?’ diyerek sürpriz yapacağını açıklayan Türk Hava Yolları, bugün de ‘Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağını açıyoruz!’ paylaşımında bulundu.

Türk Hava Yolları’nın Ankara’dan kalkan TK1920 sefer sayılı özel uçuşu internet üzerinden üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor.

THY uçağının yaptığı işlem, havacılıkta sıklıkla kullanılan bir yöntem. Uçaklar fiziki olarak elbette gökyüzünde böyle bir iz bırakmıyorlar ancak uçtukları rota, takip sistemleri üzerinde iz bırakıyor.

Hava yolu firmaları da bu durumdan yararlanıp özel günlerde bu tarz özel uçuşlar düzenleyebiliyor

THY DEV AY YILDIZ GÖSTERİSİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Marca’nın başlattığı ‘Dünyanın en güzel bayrağı’ anketinde Türk bayrağı zirvede! TIKLAYIN!

Editör: TE Bilisim