1 Nisan 30 Eylül tarihleri arasında promosyonlu Magnum çubuklarındaki şifreyi belirtilen numaraya SMS ile gönderen tüketiciler heyecanla çekiliş sonuçlarını bekliyor. Kampanyaya katılanlar noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişi canlı olarak izlemek istiyor. Peki, Magnum Porsche çekilişi canlı izle linki var mı? Magnum Porsche çekilişi sonuçları bekleniyor? Magnum Porsche çekilişi canlı izle! 13 Ekim 2020 Magnum Porsche araba çekilişi canlı yayın izle…

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! 13 EKİM 2020 MAGNUM PORSCHE ARABA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN İZLE

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

Magnum Porsche Cayman çekilişi, 13.10.2020 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4 – A Beyoğlu/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştiriliyor.

MAGNUM PROSCHE ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA NEREDEN YAYINLANACAK?

Kazanan talihliler 17.10.2020 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacak. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli sayılacak.

KAZANAN TALİHLİLERİN İZLEMESİ GEREKEN ADIMLAR 

Asil talihliler, başvuru için en geç 04.11.2020; yedek talihliler ise, en geç 19.11.2020 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile [email protected]’ye veya U2 Tanıtım’a başvurmaları başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar sunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir.

ŞİFRELİ ÇUBUĞUN SAKLANMASI GEREKİYOR 

Kampanyada hediyeyi kazanmanız halinde şifreli ürün çubuğunun ibraz edilmesi isteneceğinden talihliler açıklanana kadar şifreli çubuğu okunabilir şekilde saklamanız gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim