AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu mu 2021? sorusu Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından sıkça araştırılıyor. AUZEF sınav sonuçları öğrenme ekranına ulaşmak isteyen öğrenciler final sonuçlarının ardından ilk dönemi tamamlamış olacak. 29 Kasım tarihinde sona eren vize sınavı sonuçları 9 Aralık’ta erişime açılmıştı. Peki, AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu mu 2021? İşte AUZEF sınav sonuçları öğrenme ekranı!

AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu mu 2021? İşte AUZEF sınav sonuçları öğrenme ekranı!

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 21 Kasım 2020 saat 06:00’da başlayıp 29 Kasım 2020 tarihleri aralığında yapılan vize sınavı sonuçları 9 Aralık tarihinde erişime açılmıştı.

Bitirme sınavlarında derslerden aldığınız notlar başarı notunuzu %60 oranında etkileyecektir.

Kurum tarafından açıklama

Kurum tarafından yapılan açıklamada, sosyal medya ortam/ortamlarında soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin sınavlarının iptal edildiği duyuruldu. Sınav süreci boyunca ve sonrasına soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin ilgili derse ait sınavı iptal edilecek ve herhangi bir mazeret kabul edilmeyeceği vurgulandı.

Editör: TE Bilisim