İç Anadolu’da etkili olacak olan kar yağışı nedeniyle zaman zaman ulaşımda engel olabilir. Meteorolojinin uyardığı Eskişehir’de kar yağışı bekleniyor. Özellikle İç Anadolu’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı okullar tatil olmuştu. Birçok veli ve öğretmen ise “Eskişehir’de yarın okullar tatil mi olacak? 31 Aralık’ta okullar tatil mi?” sorunu araştırıyor. Peki Eskişehir’de yarın okullar tatil mi olacak? 31 Aralık’ta okullar tatil mi?

ESKİŞEHİR’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ OLACAK?

Eskişehir‘de etkili olan kar yağışı nedeniyle Seyitgazi ve Mihalıççık ilçelerinde eğitime ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşulları dolayısıyla Seyitgazi ve Mihalıççık’ta ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin 31 Aralık Salı tatil edildiğini belirtti.

UYARILAR

KAR YAĞIŞI UYARISI: Beklenen kar yağışlarının; Konya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli (10-20 cm), yükseklerinde yoğun (20-40 cm), Niğde ve Kayseri’nin güneyi ile Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin rakımı 1000 metre üzerindeki yerlerinde yoğun (20 cm. üzeri) olacağı tahmin edildiğinden, başta İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan karayolları ve geçitler (Alacabel Geçidi, Sertavul Geçidi, Ulukışla ve Pozantı arasındaki karayolları ve geçitler) olmak üzere ulaşımda aksamalar ve buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Editör: TE Bilisim