Corona virüsü nedeniyle sağlık kuruluşlarında yoğunluklar yaşanabiliyor. Bunun yanı sıra yeni açılan ve açılacak olan hastaneler için de sağlık personeline ihtiyaç duyuluyor. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı binlerce istihdam sağlayacak bir personel alımına gitti. İşkur üzerinden Sağlık Bakanlığı Personel alımı kura çekilişine katılan vatandaşlar dört gözle kura sonuçlarını bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları sorgulama! 2020 İstanbul, Ankara, İzmir İŞKUR kura sonuçları açıklandı mı? Ayrıntılar haberimizde..

Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları sorgulama! 2020 İstanbul, Ankara, İzmir İŞKUR kura sonuçları açıklandı mı?

737.489 kişinin başvuru yaptığı iş ilanı için çekilecek olan kuralar 08-09 Nisan 2020 tarihlerinde arasında yapılacaktı. Kuralar Türkiye Noterler Birliği huzurunda 14.000 işçi asil, 14.000 işçi ise yedek olmak üzere gerçekleştirilecektir. Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kura salonuna katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişleri aynı gün saat 20.00′ den sonra internet adresinden ilan edilecektir.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

08 Nisan 2020 (Çarşamba):

Bakanlık Merkez Teşkilatı, Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri için,

09 Nisan 2020 (Perşembe):

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilisim