Show TV’de bu akşam ekrana gelecek olan 2017 yapımı Aile Arasında adlı filmin konusu, oyuncu kadrosu ve gösterim tarihi gibi bilgiler araştırılıyor. Başrollerinde Engin Günaydın, Demet Evgar gibi isimlerin yer aldığı film, Fikret ve Solmaz arasında yaşanan komik hikayeyi anlatıyor. Peki bu akşam bir kez daha TV izleyicisiyle buluşacak olan Aile Arasında filmi oyuncuları kimler? Aile Arasında konusu nedir, ne zaman çekildi? Detaylı bilgiye haber metninden erişebilirsiniz.

AİLE ARASINDA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Aile Arasında filminin oyuncuları arasında Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Su Kutlu ve Ayta Sözeri gibi isimler bulunuyor.

ENGİN GÜNAYDIN -FİKRET

21 yıllık eşi tarafından aniden terk edilen, asla yalan söyleyemeyen, nevrotik, tedirgin bir adam.

DEMET EVGAR – SOLMAZ

Fikret gibi 21 yıllık müzisyen sevgilisi tarafından terk edilen müzikhol vokalisti. Zeynep’in annesi.

GÜLSE BİRSEL – MİHRİBAN

Fikret’i boşayan karısı. Gülse Birsel, Aile Arası’ndaki karakteri için “Mihriban çok fena bir insan. Yakın olmak istemeyeceğimiz biri” tanımını yapmıştı.

SU KUTLU- ZEYNEP

Solmaz’ın kızı. Üniversitede okuyor. Emirhan ile sevgili ve evlenmek istiyorlar.

DERYA KARADAŞ – LEYLA

Solmaz’ın arkadaşı, güzellik uzmanı. Şuursuz bir kadın, ancak ekstra bir iyi niyet var.

AİLE ARASINDA FİLMİNİN KONUSU NEDİR, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

28 Kasım 2017 tarihinde gösterime Aile Arasında filminin konusu; 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

Editör: TE Bilisim