Trezeguet Galatasaray’a transfer olacak mı? sorusu taraftarlar tarafından sıkça araştırılıyor. Fatih Terim’in transfer listesi doğrultusunda harekete geçen yönetimin ilk önceliği Aston Villa forması giyen Trezeguet’e verdi. Teknik direktör Fatih Terim ise Henry Onyekuru’nun transfer edilmesi için ısrar ettiği biliyor. Peki, Trezeguet Galatasaray’a transfer olacak mı?

TREZEGUET GALATASARAY’A TRANSFER OLACAK MI?

Habertürk’ün haberine göre; devre arası transfer dönemi için Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara ile anlaşan Galatasaray’ın yabancı transferi için düğmeye bastı. 1.5 sezon önce Kasımpaşa’dan Aston Villa’ya 10 milyon Euro karşılığında transfer olan Trezeguet, bu sezon Premier Lig’de 9 maça çıkıp sadece 1 asist yapınca İngiliz’lerin gözünden düştü. Devre arasında Galatasaray’a önerilen futbolcu için son sözü Fatih Terim söyleyecek.

Onyekuru için Monaco’yla pazarlık masasında bulunan Cengiz yönetiminin, 7.5 milyon euro isteyen Fransızlar’a sene sonuna kadar kiralık ardından 5 milyon euro’luk zorunlu satın alma opsiyonu şeklinde teklif yaptıkları kaydedildi.

Editör: TE Bilisim