Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolleri İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir paylaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir, oyuncuları kimler? Doğduğun Ev Kaderindir nerede çekiliyor? sorularının cevabı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki Doğduğun Ev Kaderindir nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NEDİR?

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor. Dizide iki farklı aileye sahip olan Zeynep’in zorlu mücadelesi ve onu koruyup kollayan Mehdi’nin hikayesi ele alınacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEREDE ÇEKİLİYOR?

OG medya tarafından yapılan ve TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Doğduğun Evin Kaderindir dizisinin çekimleri İstanbul’da gecekonduların ve eski evleri olduğu mahallelerde başlamıştır. İstanbullu olanların yakından tanıyacakları Pier Loti mekanları da çekimlerde görülüyor.

Dizinin çekildiği yer İstanbul. İstanbul ilimizde gecekonduların ve eski binaların olduğu Şişli Beşiktaş gibi önemli merkezlerin arka sokakları çekimler için en uygun yerler. Ayrıca Beykoz diziler için en önemli çekim alanlarının başında geliyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çarşamba günü Tv8 ekranlarında yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim