Tarihin şanlı destanlarını görkemli yapımlarla ekranlara taşıyan Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’ın ardından reyting listelerinde fırtınalar estirecek Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi ilk bölüm yayın günü ve saati, hangi kanalda yayınlanacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Henüz başlamadan, yayınlanan fragmanıyla büyük ses getiren dizinin oyuncu kadrosunda, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Layla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Gürkan Uygun gibi başarılı isimlerin yer aldığı öğrenildi. Peki, ‘Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın’ öyküsünü tarihî görüntüler ve ihtişamlı sahnelerle gösterime sunacak olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi saat kaçta ne zaman ilk bölüm nerede yayınlanacak? 28 Eylül TRT 1 yayın akışı ve daha fazla detay haberimizde.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi saat kaçta, ne zaman yayınlanacak?

ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisine rakip olacağı söylenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi fragmanı hem televizyon hem de sosyal medya üzerinden daha önce yayınlanmıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu hangi kanalda?:

‘Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın’ destanını anlatan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümüyle 28 Eylül’de TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ne zaman, saat kaçta?:

TRT 1 kanalında bu akşam saat 20:00’de izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yeni sezonda büyük ilgi görmesi bekleniyor.

28 Eylül TRT 1 yayın akışı

05:58 İstiklal Marşı Ve Günün Program Akışı

06:00 Nirvana Alevler İçinde (Altyazılı)

08:00 Tövbeler Olsun

09:00 Türkan Hanım’ın Konağı

11:00 Yeşil Deniz

14:30 Fazlası Zarar

17:00 Kalk Gidelim

18:55 Doğrusu Ne?

19:00 Ana Haber

20:00 Uyanış: Büyük Selçuklu (Yeni dizi, ilk bölüm)

Editör: TE Bilisim