Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş’taki başkanlık görevini bırakacağını açıklayan Fikret Orman, bu kararının ardından ortaya atılan spekülasyonlar üzerine yeni bir açıklama yaptı. Orman istifa kararından caydığı yönündeki iddiaları yalanlayarak “Aldığım kararda hiçbir değişiklik yok” ifadesini kullandı.

ÜÇ HAFTA ÖNCE AÇIKLAMIŞTIM

Vodafone Park’ta Özersoylar Grubu ile yapılan sponsorluk anlaşmasının tanıtımı toplantısında, başkanlığa aday olup olmayacağı yönündeki soruya yanıt veren Orman, “Üç hafta önce Sompo Sigorta ile yapılan anlaşma toplantısında kararımı açıklamıştım. Söyleyeceklerimin hepsini o günkü basın toplantısında söyledim. Konunun içeriğini neden, niçin ve ne hissiyatlı olduğunu ifade ettim. Bu ifadelerimle beraber bir kararımın olduğunu söyledim. Üç hafta önce burada kararımı açıklamıştım. O günden bu yana kararımda bir değişiklik yok.” ifadelerini kullandı.

“KALDIRAÇ NOKTASI BEN DEĞİLİM”

Daha önce yaptığı açıklamayla ilgili görüntüleri herkesin izleyebileceğini kaydeden Orman, başkanlık için ismi geçenlerin de hala açıklama yapmamasıyla ilgili soruyu, “Kongre kararı aldım. Sonuçta kongreye kadar kulübü yönetiyoruz. Aday olmayacağımı söyledim. Bu dakikadan sonra kaldıraç noktası ben değilim. O soruları bana değil muhataplarına sormanız lazım. Her şeyi net anlattım. Anlattığım netlikte de sonrasında herhangi bir açıklama yapmadım.” diye yanıtladı.

GENEL KURUL 20 EKİM’DE

Beşiktaş’ta 20 Ekim’de gerçekleşecek olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde adaylar da belli olacak. Yeniden aday olacağını açıklayan Hürser Tekinoktay, 250 imzayı toplamak üzere. Kulislerde aday olacağı yönünde iddialar olan İkinci Başkan Serdal Adalı da imzalarını tamamladı. Adalı’nın adaylığını perşembe günü açıklaması bekleniyor. Ahmet Nur Çebi kanadı ise şu anda sessiz.

Editör: TE Bilisim