Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir, nereli, boyu ve yaşı kaç, mesleği nedir, hangi tür sporlarla ilgileniyor?.. İşte Survivor 2020 takipçilerinin merak edip araştırdığı detaylardan bir kısmı. İzleyiciler yarışmanın katılımcıları hakkında detaylı bilgilere ulaşmalara çalışıyor. Programın sevilen sempatik isimelerinden Ardahan Uzkanbaş da zorlu mücadelenin en göza çarpan isimlerinden biri. 28 Mart 2020 akşamı yayınlanan Survivor 30. bölümde açık artırmada sıra şekerpareye geldiğinde ilk teklifi veren Ardahan, o sırada Acun Ilıcalı’nın şekerparenin tadına bakması üzerine söylediği sözlerle herkesi kahkahalara boğmuştu. (İşte o anlar!..İZLE!) Peki sempatik tavırlarıyla izleyicinin sevgisini kazanan Survivor Ardahan kimdir, boyu kaç? Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen bilgiler…

Survivor Ardahan kimdir, boyu kaç? Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında ve nereli? İşte memleketi…

Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 yılında Ardahan’da dünyaya geldi. Uzkanbaş şu an Adana’da ikamet ediyor.

Survivor Ardahan kendisini; ‘Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum.’ sözleriyle ifade ediyor.

Şu anki hayallerinden birini gerçekleştirdiği, 2020 Survivor’da olduğu için kendisini ‘oldukça şanslı’ hissettiğini belirten Survivor Ardahan, ‘Hayallerime bir adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.’ şeklinde konuşmuştu. Ardahan esprili tavırlarıyla milyonların gönlünü fethetmeyi başardı.

Sadık Ardahan Uzkanbaş;

”Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum.”

Survivor Ardahan 8 yıl Adanaspor altyapı takımlarında forma giydi. Birtakım sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalınca bu süreçte vatani görevini yerine getirdi.

Ardından 2 yıl Dubai’de ilk yurtdışı tecrübesinin yaşayan Uzkanbaş, Türkiye’ye döndüğünde bir müddet yeniden sporla meşgul oldu. Sonrasında Kazakistan’a giderek 6 yıl orada yaşayan Uzkanbaş şimdilerde Survivor 2020’de zorlu mücadelesini veriyor.

Oyuncunun boy ve kilosuyla alakalı net bilgi bulunmuyor.

Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan’ın yaşı, boyu ve mesleği merak ediliyor

Survivor Nisa kimdir, nereli? Nisa Bölükbaşı’nın boyu ve yaşı kaç? İşte hayatı!..

Survivor Barış kaç yaşında, nereli? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir?

Editör: TE Bilisim