Mucize Doktor bu akşam yayınlanacak mı? 12 Eylül 2019’dan bu yana milyonlarca vatandaşın beğeniyle takip ettiği Mucize Doktor 23. bölümü bu akşam var mı diye merak eden takipçiler 20 Şubat 2020 Perşembe FOX Tv yayın akışını araştırıyor. Mucize Doktor fragmanı 23. bölüm ayrıntılarında sürprizlerle dolu sahneler izleyiciyi yine sabırsızlandırıyor. Yeni bölümde Nazlı ve Ali Vefa nasıl bir yol izleyecek, Nazlı’dan beklediği cevabı alan Ali Vefa şimdi ne yapacak? Her hafta yeni bölümlerde sürprizlerle gelen Mucize Doktor reyting sonuçları sıralamasında da zirvede yer almayı sürdürüyor. Peki, Mucize Doktor bu akşam var mı? Mucize Doktor fragmanı (23. bölüm) ve 20 Şubat Perşembe Fox Tv yayın akışı detaylarına haberimizden göz atabilirsiniz.

Mucize Doktor bu akşam var mı? (23. bölüm)

Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı ve milyonlarca seyircinin beğeniyle izlediği Mucize Doktor dizisi, 23. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de sürpriz gelişmelerle FOX Tv ekranlarında olacak.

Mucize Doktor fragmanı 23. bölüm

23. bölümde Nazlı ve Ali kendileri gibi bir çifte yardımcı olabilmel için ellerinden geleni yapacak. Diğer yanda ameliyatında kendisine anestezi kullanılmasına izin vermeyen bir hasta ise Tanju ve Demir’e akla karayı seçtirir. Ve Kıvılcım’ın sinsi planı sonunda ilk meyvelerini verir. Beliz’in Doktor Ferman için hazırlattığı sürpriz doğum günü partisi tüm hastanede tatlı bir kaos havası oluşturur.

Mucize Doktor yeni bölüm 1. fragmanı İZLE!

Mucize Doktor’ta bu hafta neler yaşanacak? İşte 2. tanıtımı!..

Mucize Doktor 23. bölüm 2. fragmanı İZLE!

20 Şubat Perşembe FOX Tv yayın akışı

07:15 Çalar Saat

10:00 Çağla ile Yeni Bir Gün

12:15 Sizi Böyle Alalım

14:00 Temizlik Benim İşim

16:00 Zuhal Topal’la Sofrada

19:00 FOX Ana Haber

20:00 Mucize Doktor

Editör: TE Bilisim