TV8’in iddialı yapımlarından biri olan Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölümüyle ekranlara geliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden çıkarak kaleme alınan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin takipçi kitlesi giderek artıyor. Dizinin hayranları ise diziyi internet üzerinden izlemek için bazı detayları araştırıyor. Doğduğun Ev Kaderindir canlı izlemek isteyenler için  TV8 ile Doğduğun Ev Kaderindir 13. bölüm canlı izleme ayrıntıları haber metninde yer alıyor…

İlk sezonu ile izleyicinin gönlünde taht kuran Doğduğun Ev Kaderindir 2. sezonu ile yine çok iddialı. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir’in yeni tanıtımı yayınlandı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayesinden uyarlandı. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli kitabından uyarlamadır.

DOĞDUĞUN EV KADERİN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümüyle 30 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 20:00’de sizlerle…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir- Zeynep

İbrahim Çelikkol- Mehdi

Engin Hepileri- Faruk

Zuhal Gencer- Sakine

Nail Kırmızıgül- Ekrem

Senan Kara- Nermin

Naz Göktan- Emine

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU

‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılacak. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Editör: TE Bilisim