Kanal D’de hafta için her gün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programında heyecan sürüyor. Günün birincisinin kim olduğunu merak eden takipçiler 12 Şubat 2020 Çarşamba Gelinim Mutfakta kim birinci sorusunu araştırıyor. Gelinlerin kayınvalidelerden yüksek puanları alabilmek için hünerlerini konuşturduğu iddialı program Gelinim Mutfakta izleyiciden ilgi görmeye devam ediyor. Bugün birinci olan gelin çeyrek altının sahibi olacak. Peki, 12 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci? 12 Şubat 2020 Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi belli mi? Soruların yanıtı haberimizin içeriğinde olacak.

12 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci? 12 Şubat 2020 Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi belli mi?

gelinler günü liderlikle tamamlayabilmek için yarıştılar. Yemeklerin tamamlanmasıyla birlikte kaynanalar tadım işlemine geçti. Verilen puanların sonucunda bir isim çeyrek altının sahibi olurken bir isim de günü sonunculukla tamamladı.

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Gülşah oldu.

Gülşah’ın hemen ardından en düşük puanı alan ikinci gelinse 12 puanla Nihan olarak duyuruldu.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin 15 puanla Burçin olarak belirlendi. Dilara ise 14 puanla ikinci oldu.

Gelinim Mutfakta Salı puan tablosu

Günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Nihan olarak belirlendi. 2 puanı kesilen Nihan 7 puana düştü.

Nihan’ın ardından en düşük puanı alan ikinci gelin ise 10 puanlı Dilara olarak duyuruldu.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin 17 puanla Burçin oldu. Gülşah ise 13 puanla ikinci sırada yer aldı.

Editör: TE Bilisim