16 Aralık 2019’da başlayan ve ilk 15 bölümüyle ekranlarda fırtınalar estiren Star TV’nin iddialı dizisi Sefirin Kızı, yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca izleyiciye ulaştı. Koronavirüs döneminde çekimlerine bir süreliğ*ine ara veren dizinin yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler, 16 bölüm fragmanlarının da yayınlanmasıyla Sefirin Kızı bu akşam var mı, yayınlanacak mı’ sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. Star TV’nin bugünkü yayın akışını ve dizinin yeni bölüm fragmanlarını görmek isteyenler için Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı ve 15 Haziran Star TV yayın akışı detayları haber metninde…

Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı?

Haftalar önce yayınlanan son bölümde, Nare’nin büyük bir şok ve yeni bir yıkım yaşaması sonucu Sancar’ın adını bir daha anmamak üzere tövbe etmesiyle gözyaşlarına boğan son bölüm final sahnesinin ardından yaşanacak sürpriz gelişmeler heyecanla bekleniyor.

Sefirin Kızı 16. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı

‘Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum’ 

16. Yeni bölüm; Nare, biricik kızı Melek’in velayetini alarak memleketten gitmeye karar vermiştir. Sancar Efe’nin baba olmaya hazırlandığı bu diyarlarda, artık ne Nare ne de küçük Melek için yer yoktur. Nare, Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve Nare’nin bu kararına çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi bile göze alır.

Sevdalı olduğu kadının adını anmamak üzere ettiği nasuh tövbesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar Efe, Nare’nin gideceğini öğrenince adeta çılgına döner. ‘Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum’ der Nare’ye, ‘Kızımı alırım, konağa koyarım.’

Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur? Tüm gelişmeler bu akşam Star TV’de izleyicyle buluşacak.

Sefirin Kızı 16. bölüm 1. fragmanı

Sefirin Kızı yeni bölüm tanıtımı

15 Haziran Star TV yayın akışı

07:00 Mesut Yar ile Bugün

09:20 Evde Hareket Zamanı

10:10 Benim Tatlı Yalanım

13.00 Evde Hareket Zamanı

13:45 Çilek Kokusu

16:30 Güzel Köylü

18:30 Star Haber

20:00 Sefirin Kızı (Yeni bölüm)

Editör: TE Bilisim