Dominik’te aylar süren zorlu mücadelenin ardından nefesler tutuldu, büyük final için gün sayılıyor! Dün gece oynanan son dokunulmazlık oyununda kazanan isim Cemal Can Canseven olurken Yasin, Berkan ve Barış üçlüsünden biri bu akşam yapılacak SMS oylaması sonucu yarışmadan elenecek. başarılı bir performans sergileyerek yarı final aşamasına kadar gelen oyunculardan Barış Murat Yağcı kimdir İşte Survivor Barış’ın boyu, yaşı, mesleği ve hayatı hakkında merak edilen tüm detaylar haber metninde yer almakta!..

Barış Murat Yağcı’nın babası Güven Yağcı ‘Oğlumu ölümle tehdit ettiler’ diyerek suç duyurusunda bulundu! Güven Yağcı kimdir?

Gündem

Habere Git

Barış Murat Yağcı kimdir? İşte Survivor Barış’ın boyu, yaşı, mesleği ve hayatı!..

Dominik’te kıyasıya devam eden Survivor 2020’nin önde gelen isimlerinden Barış Murat Yağcı, boyu, yaşı, memleketi ve hayatı hakkında bilgiler şöyle;

Barış Murat Yağcı boyu: 195 cm boyundadır. Barış Murat Yağcı yaşı: 29 yaşındadır. Barış Murat Yağcı nereli: İzmir

Fox TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi ile adını duyuran genç oyuncu Barış Murat Yağcı bu sene Survivor kadrosunda yer almayı başardı.

Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi ithalat ihracat bölümü ikinci sınıfta öğrenimine devam etmektedir.

Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basket bol ve yüzme sporları ile uğraşarak oldukça sportif bir kişi olduğunu fiziksel yapısıyla da gözler önüne sermektedir. 2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen de oynamış olan Murat Yağcı geçirmiş olduğu sakatlığı nedeniyle basketbola bir süre ara verdiği için Best Model yarışmasına katılarak Best Model foto model olarak birinci olmuştur.  Barış Murat Yağcı belli bir süre İtalya’da model olarak çalışmıştır.

Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılımı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmış ve oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardında Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerinde hızlı bir ilerleme gösteren Yağcı, Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Rol aldığı film ise şöyle:

Sosyetik Gelin

Rol aldığı diziler ise şöyle:

Kocamın Ailesi Kiralık Aşk Şevkat Yerimdar

Editör: TE Bilisim