Ölümcül Uçuş filmi 2017 yılında sinemaya yansımıştı. 4 Ocak 2020 tarihinde ise akşam saat 20:00’de ‘Show TV’de seyirci önüne gelecek. Sinemaseverlerin büyük beğenisini kazanan Ölümcül Uçuş, bu akşam da TV izleyicisini kazanmanın peşinde olacak. Filmi ilk defa izleyecek olan seyirci, filmin oyuncuları ve konusu hakkında detayları araştırıyor. Peki, Ölümcül Uçuş filmi konusu nedir? Ölümcül Uçuş oyuncuları kimler?

ÖLÜMCÜL UÇUŞ FİLMİ KONUSU

Ölümcül Uçuş, bir uçakta FBI ajanının tüm yolcuları hırsızlardan kurtarma mücadelesini anlatmaktadır. Washington D.C.’ye gitmek için yola çıkan FBI ajanı Gretchen Blair, uçakta yanında oturan yolcu ile muhabbet etmeye başlamaktadır. Muhabbet sırasında Blair, yolcudan çok şaşırtan bir teklif almaktadır. Yolcu, FBI ajanı Blair’e kaçırılmak üzere olduğunu ve eğer onu kurtarırsa bir miktarda para ödülü vereceğini söylemektedir. Onu kurtarırsa karşılığında Blair’e 75 milyon dolar vermeyi teklif etmektedir. En başta yolcunun anlattıklarını ve para teklifini ciddiye almayan Blair, uçağın kontrolünün bir grup hırsız tarafından ele geçirilmesi üzerine şaka olmadığının farkına varmaktadır. Çalınmış bir ganimeti uçakta arayan hırsızlar uçağın altını üstüne getirir. Ölümcül Uçuş filmi de Blair’ın bu karmaşık durumun içinden yolcuları kurtarmak için verdiği savaşı anlatmaktadır.

ÖLÜMCÜL UÇUŞ IMDB PUANI

Ölümcül Uçuş filmi yayınlandığın günden bugüne IMDb puanı: 4,0

ÖLÜMCÜL UÇUŞ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Alex Merkin’in yönetmenliğini yaptığı Ölümcül Uçuş oyuncu kadrosunda Denise Richards, Dolph Lundgren ve Jonathan Lipnicki isimli oyuncular yar alıyor.

Editör: TE Bilisim