Kanal D’nin en çok izlenen ve eğlendiren programı Gelinim Mutfakta heyecan dolu yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu sorusu şimdiden araştırılıyor. Koronavirüs nedeniyle birçok dizi ve program ekranlara geçici süre veda ederken Gelinim Mutfakta programı izleyicisine keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor. Haftanın ilk gününde yepyeni yemek tarifleriyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta günün birincisi heycanla bekleniyor. En yüksek puanı toplayan gelin bugün çeyrek altının sahibi olacak. Garnitürlü Çanak Köfte tarifi için gelin hanımların tüm hünerlerini sergilediği bugünkü Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 6 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta günün birincisi belli mi? detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 6 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta günün birincisi belli mi?

Haftanın ilk günü 6 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta puan durumu henüz açıklanmadı. Programın ilerleyen dakikalarında Fatih Ürek tarafından açıklanan puan durumuna içeriğimizde yer verilecektir.

Ayrıca bugün hazırlanan Gelinim Mutfakta Garnitürlü Çanak Köfte tarifi ve hazırlanışına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca enfes lezzetler için buraya tıklayarak Yemek Tarifleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim