Her bölümünde ayrı bir heyecan yaşatan MasterChef Türkiye, 12 Aralık akşamı 66. kez izleyicisiyle buluştu. Büyük finale haftalar kala yarışmanın son yayına gelen bölümünde adaylar Alican, Güzide, Batuhan ve Cemre, MasterClass para ödülünü kazanmak için çaba sarf etti. Peki, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni’nin jüri üyesi olduğu yarışmada Perşembe akşamı yaşanan heyecanlı dakikaların ardından 12 Aralık MasterChef’te para ödülünü kim kazandı? İşte MasterChef 66. bölümde MasterClass ödül heyecanı ve yarışmadan ayrıntılar…

MasterChef 66. bölümde MasterClass ödül heyecanı! 12 Aralık MasterChef’te para ödülünü kim kazandı?

MasterChef Türkiye dün akşam 66. ve MasterClass bölümü ile ekranlara geldi. Şefler MasterClass için sürpriz bir yarışma düzenlediler. Yeni bölümde ise yarışmacılar Konya’ya gidiyor.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni’nin jüri olduğu MasterChef 12 Aralık akşamı ekranlara gelen 66. bölümde yarışmacılar, haftanın para ödülünü alabilmek için balık çeşitlerini tahmin etmeye çalıştı. Yanlış tahmin eden yarışmacı elendi. İkinci turda taze fasulye doğrayan yarışmacılar son turda ise sebze çorbası malzemeleri tahmini ve baharat tadımı yaptı. En doğru yanıtı veren isim ise haftanın MasterClass ödülünü almaya hak kazandı.

Dün akşam ekranlara gelen bölümde; hem mavi takım hem de kırmızı takım yarışmacıları 3’lü MasterClass eğitimi aldı. 3 şefinde yer aldığı MasterClass eğitiminde şefler hem tadım yaptırarak hem de yarışmacılara farklı yiyecekler göstererek, yarışmacıların bunları bilmesini istedi.

Kim kazandı?

Eğlenceli anlara sahne olan ödül oyununda şefler yarışmacılara bu hafta ilginç bir oyunla geldi. Yemek yapmak yerine sorulara tabi tutulan yarışmacılar, her yanlış cevapta oyundan elendi.

Yarışmada Danilo Şef, yarışmacılara ipucu vermek isterken dili sürçtü ve yanlışlıkla cevabı söyledi. O anlar ise stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

İlk turda balık çeşitlerini yanlış tahmin eden Alican elendi.

Taze fasulye yarışmasında ise Güzide, ayıkladığı fasulyeler belirtilen kiloyu aşınca, aşamayı geçemeyerek elendi.

Sonraki turda sebze çorbasının içine konulan malzemeleri tadan yarışmacılardan Batuhan elendi.

Baharat yarışması sonrası MasterChef’i kazanan isim ise Cemre oldu.

Cemre bu hafta gösterdiği performansla para ödülünü almaya hak kazandı.

Editör: TE Bilisim