Büyük bir sükseyle Trabzonspor’a gelmiş ve 2+1 yıllık sözleşmeye imza atmış olan yıldız futbolcu Daniel Sturridge’le ilgili ortaya atılan iddialar camianın aklını karıştırırken, oyuncunun 2 maçlık performansı ise iç açmadı.

Dün oynanan Getafe karşılaşmasında net bir gol pozisyonundan yararlanamayarak taraftarlarını kızdıran İngiliz futbolcu hakkında ‘hesabında parayı görmeden maça çıkmıyor’ fısıltıları deprem etkisi yaratırken, yaşanan kriz karşısında duruma Ünal Karaman’ın değil Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun el atacağı bildirildi. Takımda oynayan diğer oyunculara göre son derece sağlam bir sözleşme yapılan Sturridge’in kendisini bir an önce futbola vermesini isteyen teknik heyetin tecrübeli forvetle özel olarak ilgileneceği belirtilirken bu hafta Sivas deplasmanına gidecek olan Trabzonspor’da yıldız futbolcunun kalitesini sahaya yansıtacağı umuluyor.

Kendisine 2+1 yıllık sözleşme yapılan 30 yaşındaki golcüye yıllık 1,5 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden bordo mavililer, ayrıca her yıl 2 milyon Euro imza parası vermeyi kabul etmişti. Yüzde 8 menajerlik ücretini de hesaba katan Başkan Ağaoğlu’nun bir an önce krizi çözmek için kolları sıvadığı anlaşılırken, Sturridge’in değişmemesi halinde Ocak ayında ayrılık yaşanabileceği iddia ediliyor.

Editör: TE Bilisim