Yeni yılın gelmesiyle birlikte bazı dizilerin yayına bir hafta vermesi Baraj dizisinin bu akşam yeni bölümün yok mu sorusunu akıllara getirdi. Beğeniyle izlenilen dizinin yayın saatinin ne zaman olduğu dizi sevenleri tarafından merak konusu oldu. Peki, Baraj yeni bölüm bugün var mı? 5 Ocak FOX TV yayın akışı programı ile ilgili detaylar haberimizde…

BARAJ YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI? 5 OCAK FOX TV YAYIN AKIŞI PROGRAMI

Yeşilçam uyarlaması olan Baraj dizisinde bir aşk üçgeni ile başlayan sırlarla dolu bir mücadele anlatılıyor. Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un paylaştığı Baraj dizisinde yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor.

BARAJ DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Nehir, gerçekleri öğrenince her şeyi Nazım’a anlatmak ister. Fakat Hakan izin vermeyince Nehir, Hakan’ın gerçek yüzünü görmeye başlar. Nazım’dan büyük darbe almış olan Tarık ve Hakan, kayıplarını telafi etmek için harekete geçerler. Ancak bu onları hiç beklemedikleri bir duruma düşürecek ve intikam arayışları Nazım’dan önce kendilerini yakacaktır…

BARAJ YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

Nehir’in büyük bir seçim ile karşı karşıya kaldığı yapımda ne tercih yapacağı merak konusu oldu. Nazım ve Tarık arasındaki düşmanlığın da tırmanmaya devam ettiği Baraj dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Farklı hikayesiyle dikkatleri çeken Baraj dizisi her hafta salı günü FOX TV’de yayımlanıyor. Baraj dizisi 21. yeni bölümüyle 5 Ocak Salı günü saat 20.00’de ekranda olacak.

5 OCAK FOX TV YAYIN AKIŞI PROGRAMI

13.00 Aşk Yeniden ‘Dizi’ (Tekrar) 14.00 Temizlik Benim İşim 16.15 Zuhal Topal’la Sofrada 19.00 Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber 20.00 Baraj ‘Dizi’ 00.15 Son Yaz ‘Dizi’ (Tekrar) 02.45 Kefaret ‘Dizi’ (Tekrar) 04.45 Hayat Sevince Güzel 06.00 İnadına Aşk ‘Dizi’ (Tekrar)

Editör: TE Bilisim