Televizyon kanalları yeni dönem dizilerini seyircisi ile buluşturuyor. Daha çok yarışma eğlence programlarının yayınlandığı TV8 kanalı şimdi bir dram dizi olan Kırmızı Oda ile seyircisini buluşturuyor. OGM Pictures’ın yapımcılığını yaptığı diziyi izlemek isteyen seyirciler, Kırmızı Oda 2. bölüm full izle seçeneğini araştırmaya başladı. TV8 ile Kırmızı Oda ikinci bölüm izlemek için yayın bilgileri haberimizde yer alıyor.

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Kırmızı Oda, 2. bölümüyle 11 eylül Cuma akşamı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda oyuncusu Binnur Kaya nereli?

Televizyon

Habere Git

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda, her cuma saat 20.00’de TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

KIRMIZI ODA 2. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

[Dİkkat Spoiler içerir!]

Kısaca Kırmızı Oda 2. bölümde neler yaşandığına göz atmak isterseniz, işte dün akşam dizide meydana gelenler…

KIRMIZI ODA 2. BÖLÜM ÖZET

Kırmızı Oda oyuncuları kimler? Kırmızı Oda dizisinin konusu ne?

Televizyon

Habere Git

‘Kırmızı Oda’nın ikinci bölümünde hukuk fakültesinden birincilikle mezun olmasına karşın tuhaf karakteri ve davranışlarıyla Doktor Hanım’ı hayli zorlayan Alya ile, öfke problemiyle başa çıkmaya çalışan Mehmet ve intihar girişiminin ardından hayata tutunmaya çalışan Meliha’nın hikayelerindeki yeni gelişmeler izleyenleri yine ekran başına kilitleyecek. ‘Kırmızı Oda’nın ikinci bölümünde başrol oyuncularına Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir ve Melisa Sözen eşlik edecek.

Editör: TE Bilisim