Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyici kitlesini artıran Diriliş Ertuğrul TRT ekranlarında son bulmuş, dizinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman, aynı aksiyon ve gerilimle Diriliş Ertuğrul’un kaldığı yerden devam edecek. ATV’nin yeni dizisi olan Kuruluş Osman dizisinin geniş izleyici kitlesi Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusunu sıkça aratıyor. Yeni fragmanının yayınlanmasıyla izleyicisini heyecanlandıran dizi ekibi, izleyiciler tarafından Kuruluş Osman hangi gün yayınlanacak? soru yağmuruna tutuldu. Milyonlarca izleyicisi olan Kuruluş Osman hangi gün yayınlanacak? sorusunun yanıtı haberimizin detaylarında…

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğini taşıyan Kuruluş Osman’ın ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

TRT’de son bulan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı ve aynı heyecanla Kuruluş Osman ATV ekranlarında yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul’un yayın günü olan çarşamba günü Kuruluş Osman’ın yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Çarşamba günü ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz’in final yapacağı açıklamasının gelmesinin ardından Kuruluş Osman’ın Çarşamba günleri izleyici karşısına çıkacağı öngörülüyor.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva’da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi.

KURULUŞ OSMAN’IN YENİ FRAGMANI

Kuruluş Osman’ın ilk fragmanın da Burak Özçivit’in çok iyi at kullandığı görülüyor. Şeyh Edebali’nin Osman Bey’e müjde ve nasihat olan sözleri “Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır”, “Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol” ve “Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın” sözleri fragmanda yankılanıyor.

Editör: TE Bilisim