Danilo, Mehmet ve Somer şeflerin jüriliğinde TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef 2020 macerası sürüyor. Finale kalıp birinci olarak ayrılmak isteyen adaylar birbiriyle kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Hünerli aşçıların telaşlı çalışmalarını ekranları başında zevkle izleyen lezzet tutkunları ise adayların yaşam öykülerini de araştırmayı ihmal etmiyor. Bu bağlamda en çok araştırılan konular arasında, ‘MasterChef Eray Aksungur’un boyu kaç, kaç yaşında, aslen nereli? Eray Aksungur kimdir, ne iş yapıyor ve Eray’ın kilosu kaç?’ soruları da yer alıyor. Peki başarılı lezzetlerle beğeni toplayan MasterChef Eray Aksungur’un boyu kaç, kaç yaşında, aslen nereli? Eray Aksungur kimdir, ne iş yapıyor ve Eray’ın kilosu kaç? Detaylar haberin devamında…

MasterChef Eray Aksungur’un boyu kaç, kaç yaşında, aslen nereli? Eray Aksungur kimdir, ne iş yapıyor ve Eray’ın kilosu kaç?

1997 doğumlu olan MasterChef Eray’ın doğum tarihi net olarak bilinmemektedir.

23 yaşındaki Eray Aksungur, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nden mezun olmuştur.

İstanbul ve Bodrum’da çeşitli otellerde aşçılık yapan Eray Aksungur, son olarak ise Bolu’daki bir otelde Aşçı olarak çalışmaya başladı.

Eray Aksungur, yıllar önce Show TV’de yayınlanan ve Danilo Zanna’nın da jüri olduğu Lezzet Akamedisi’nde yarıştı.

1,80 cm boyundaki MasterChef Eray Aksungur, 125 kilodur. Yarışmacı Instagram hesabını @eray_aksungur adıyla aktif olarak kullanmaktadır.

Ebru Has kimdir, mesleği nedir ve aslen nerelidir? MasterChef Ebru’nun boyu ve yaşı kaç?

Televizyon

Habere Git

Özgül Coşar’ın eşi kim, mesleği ne? MasterChef Özgül Coşar’ın doğum tarihi nedir, aslen nereli?

Televizyon

Habere Git

MasterChef Barbaros nereli, boyu kaç, ne iş yapıyor. MasterChef Barbaros kimdir, doğum tarihi…

Habere Git

Editör: TE Bilisim