62 yıldır İzmir’in Tire ilçesindeki pastanesinde hiçbir katkı maddesi kullanmadan hazırladığı çeşitli doğal dondurmalarla Tirelilere hizmet eden Ayhan Toran, 6 saatlik sokağa çıkma izninde de iş başına koştu.

62 YILDIR DONDURMACILIK YAPIYOR

12.00’de başlayıp 18.00’de son bulan 6 saatlik sokağa çıkma izninde müşterilerine hizmete kaldığı yerden devam eden Toran, 62 yıldır yaptığı işini çok özlediği için dükkanını açtığını söyledi.

Çıraklıktan yetişerek bu işi yaptığını ifade eden Toran, daha önce dükkanını hiç kapatmadığını ve kapalı olduğu sürede müşterilerine hizmet etmeyi çok özlediğini belirtti.

‘KAPALI OLDUĞUMUZ SÜREDE ÇALIŞMAYI ÇOK ÖZLEDİM’

Toran, ’65 üzerinde olduğumuz için bugün bize 6 saatlik izin verdiler. Bu izinde dükkanımı açtım, burada satışımızı yapıyoruz, gelen giden arkadaşlarımıza müşterilerimize doğal dondurmalarımı sunuyorum. Koronadan önce dükkanımı her gün açıyordum, 62 yıldır bu mesleğin içerisindeyim sağlığım hep iyiydi, şu anda virüs olduğu için gelemedim dükkanıma. Kapalı olduğum sürede çalışmayı ve müşterilerime hizmet etmeyi çok özledim, şu dönemi atlattığımızda yine sabahın erken saatlerinde işimin başında olacağım.’ diye konuştu.

Toran’ın dükkanının açık olduğunu gören müşteri Nedret Saçın, uzun zamandır yiyemedikleri doğal dondurmalardan yemek için geldiğini belirterek, ‘Yıllardan beri Ayhan amcanın doğal dondurmalarını yiyoruz, 65 yaşında olduğumuz için bugün izinle sokağa çıktık, dolaşırken Ayhan amcanın dükkanı açtığını fark ettik, havaların çok sıcak olmasından dolayı hem serinlemek istedik hem de yıllardır yediğimiz dondurmanın tadına baktık.’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim