Sen Çal Kapımı 14. bölüm full izle seçeneği araştırılıyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin yer aldığı Sen Çal Kapımı dizinin yeni bölümü Çarşamba akşamı yayınlandı. Her bölümü sevilerek izlenen Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde Eda’ya daha çok bağlanıp, işi erteleyip Eda’yla baş başa bir gün geçirmek ister ama bazı işlerin aksamasına neden olur. Dizi severler içinFOX TV ile Sen Çal Kapımı 14. bölüm izle tek parça kesintisiz! Sen Çal Kapımı 14. bölüm full HD izle detayları haber metninde yer alıyor…

SEN ÇAL KAPIMI 14. BÖLÜM ÖZETİ

Eda, Serkan’ın onunla İtalya’ya gideceğini halasına ve arkadaşlarına açıklar. Çok mutlu, çok aşık ve heyecanlıdır. Serkan ise ailesinin, Eda’nın ailesiyle olan bağlantısını öğrenir. “Bu benim sorumluluğum, hiçbir şey beni Eda’dan ayıramaz” der ve ailesine karşı çıkar. Eda’ya daha çok bağlanıp, işi erteleyip Eda’yla baş başa bir gün geçirmek ister.

Eda ile aşklarını yaşarken, ofiste Serkan’ın yokluğunda programlar aksar, Leyla telefon trafiğinden çıldırır, ofistekiler panik haldedir. Efe’nin bu ortamda Selin’e yardım etmesi ve işleri düzene sokmak istemesi Serkan’ı çıldırtır.

SEN ÇAL KAPIMI 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de FOX’ta!

Editör: TE Bilisim