Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı arından koronavirüsle mücadele ile ilgili alınan yeni kararları açıklamasıyla Türkiye genelinde hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulandı. Sağlık ve ilaç gibi ihtiyaçları olan vatandaşlar yasaklardan muaf mı olup olmadıklarını merak ediyor. Peki, Bugün eczaneler açık mı? 12 Aralık Cumartesi eczaneler açık mı, çalışıyor mu? İşte Detaylar…

BUGÜN ECZANELER AÇIK MI? 12 ARALIK CUMARTESİ

Koronavirüsü vaka artış hızını azaltmak için o geçtiğimiz haftalardan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağında eczanelerin çalışma saatleri araştırılıyor.

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri açık olacak.

12-13 Aralık 2020 tarihlerinde eczaneler açık olacak. İçişleri Bakanlığı’nın açık olacak işletme, iş yeri ve kurumlar genelgesinde şöyle diyor; Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri açık olacak.

İSTANBUL NÖBETÇİ ECZANELER İÇİN TIKLAYIN

ANKARA NÖBETÇİ ECZANELER İÇİN TIKLAYIN

12 ARALIK CUMARTESİ ECZANELER AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul Eczacılar Odası, 12-13 Aralık’ta nöbetçi olan eczaneler hakkında açıklama yaptı. Eczacılar Odası’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

“12-13 Aralık 2020 tarihlerinde İstanbul’daki eczanelerimizin çalışma düzeni aşağıdaki şekilde planlanmıştır. 12 Aralık 2020 Cumartesi günü mevcut nöbetçi eczane sayısı 3 kat arttırılarak nöbet sistemi ile hizmet verilecektir. İlave edilen nöbetçi eczaneler saat 19:00’a kadar çalışacaktır.

13 Aralık 2020 Pazar günü mevcut nöbetçi eczane sistemi ile hizmet verilecektir.”

Editör: TE Bilisim