Bekçilik adayları tarafından meraklı bekleyiş için müjdeli haber geldi. 2019/1. dönem Bekçilik mülakat sonuçları belli oldu.  E Devlet Bekçilik Mülakat sonuçları sorgulama ekranı erişime açılarak binlerce adayı meraka sürükledi. Mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş içinde olan adayların gözü Polis Akademisi Başkanlığı’nın Pa.edu.tr internet sitesinden duyuralacak Bekçilik mülakat sonuçları ile ilgili detaylardaydı. Yapılan açıklamaya göre az önce sonuçlar belli oldu. Haberimizde yer verdiğimiz E-Devlet Bekçilik Mülakat sonuçları sorgulama ekranı ile sonuçlara göz atabileceksiniz.

E DEVLET BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

2019/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Yapılan uyarıya göre adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek, ayrıca, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüklerinden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak belirlenen adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Yedek olarak belirlenen adaylar planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.

EGM PA BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMA

BEKÇİ ATAMALARI NASIL YAPILACAK? 

Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır. Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Ataması yapılanlardan, feragat edenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde görevine başlamayanların atamaları ise iptal edilecektir. Ataması yapılan aday memurlar arasından feragat edenler ile kanuni süreler içerisinde göreve başlamayanların yerine, her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.

2019/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Sonuçları 

2019/2.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Sonuçları(ANKARA VE İSTANBUL İLÇE)

Editör: TE Bilisim