Zalim İstanbul canlı izle Kanal D seçeneği arayanlar yeni bölümü internet üzerinden izlemek istiyor. Zalim İstanbul canlı yayın Kanal D ekranlarında başladı. Evden uzakta, yolda, misafirlikte veya kafede olanlar Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünü kaçırmak istemiyor. Yeni bölüm heyecanını kaçırmadan internet üzerinden izlemek isteyenler, Zalim İstanbul canlı izle Kanal D seçeneğini araştırıyor. Dizinin son bölümünde yaşananlar ve Kanal D ile Zalim İstanbul canlı yayın izle seçenekleri haberimizde…

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Canlı yayına geçmeden önce bir önceki bölümde neler yaşanmıştı bir hatırlayalım; 9 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul’un 34. Bölümünde Şeniz’in, düşmeden kaynaklı omurgaları kırılıyor ve boynundan aşağısı felç kalıyor! Cenk ve Damla annelerinin gözleri önündeki düşüşüyle şoka girer. Agah tüm sorumluluğu üstüne alarak yaşadığı ihaneti unutmaya çalışmaktadır. Damla ve Cenk ise Şeniz ölüm kalım savaşı verirken Agah’ın karşısına geçerler.

Ceren Nedim ve Cenk’in hayatlarını sonsuza kadar değiştirecek sırrı elinde bulurken, bu kez Neriman’ı saf dışı bırakacaktır.

Cemre Damla’nın ağzından kaçırdığı bir cümlenin izini sürmeye kararlıdır. Cemre iz sürerken, hiç beklemediği anda Cenk’in itirafı ile karşılaşacaktır.

ZALİM İSTANBUL 35. BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ZALİM İSTANBUL 35 YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zalim İstanbul yeni bölümü canlı yayında izlemeden önce neler olacağına bir göz atmak isterseniz işte Zalim İstanbul 35. yeni bölüm fragmanı:

Editör: TE Bilisim