2020 asker tayinleri ne zaman açıklanacak sorusu yoğun olarak araştırılıyor. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın tayinlerini açıklanırken diğer birimlerin askeri tayinleri için süreç merak konusu oldu. Özellikle askeri personeller kurumun resmi internet sitesi ve personel bilgi sistemleri üzerinden yapılacak olan açıklamaları heyecanla bekliyor. Peki 2020 asker tayinleri ne zaman açıklanacak? 2020 uzman erbaş tayin sonuçları açıklandı mı? Konuyla alakalı tüm detaylar haberimizde…

2020 ASKER TAYİNLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2020 UZMAN ERBAŞ TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

03 Haziran 2020 tarihinde Jandarma Genel Komutanlığı ve 05 Haziran 2020 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı personelinin tayinlerinin açıklanmasının ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı da tayin sonuçlarını açıkladı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapan askeri personelin uzun süredir beklediği tayin sonuçları, 09 Haziran 2020 tarihi itibariyle açıklandı. Tayin sonuçlarına ulaşmak isteyen KKK personeli, sonuçları Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kurum içi sistemi üzerinden personel giriş sayfasına tıklayarak öğrenebilecek. TSK tayinleri, geçtiğimiz yıl 18 Haziran 2018 akşam saatlerinde açıklanmıştı. Bu bilgiler dahilinde TSK tayinlerinin bugünlerde açıklanması beklenebilir.

Editör: TE Bilisim