Galatasaray’da transfer operasyonu durmak bilmiyor. Daha önceki Kaan Ayhan ve Kenan Karaman’ı da kadrosuna katmak isteyen Cimbom bu kez rotayı Serdar Dursun, Umut Meraş ve Umut Bozok’a çevirdi. Üç oyuncu da, teknik patron Fatih Terim’in kadrosunda görmeyi çok istediği isimler. İşte Son dakika Galatasaray transferleri ve tüm detaylar…

SON DAKİKA GALATASARAY TRANSFERLERİ!

Sarı-Kırmızılılar, bu kez rotayı farklı isimlere çevirdi. Aslan’ın gündeminde, Darmstadt formasıyla tam bir gol makinesi haline gelen Serdar Dursun ile Le Havre forması giyen Türk Milli Takımı’nın sol beki Umut Meraş var. İki oyuncu da, teknik patron Fatih Terim’in kadrosunda görmeyi çok istediği isimler.

SERDAR’IN TRANSFERİNİN KISA SÜREDE BİTMESİNE YÜKSEK İHTİMAL

Özellikle 28 yaşındaki Serdar’ın transferinin kısa sürede bitmesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor. Alman kulübü, yıldız santrfor için 1 milyon Euro civarında bir bonservis talebinde bulundu. Oyuncunun yıllık ücretinin de Galatasaray’daki takım ortalaması seviyesinin altında olduğu belirtiliyor.

GENÇ FORVETİ KADROSUNA KATABİLİR

Fransa’da Lorient forması giyen 23 yaşındaki santrfor Umut Bozok, bir kez daha Galatasaray’ın transfer gündemine geldi. Sarı- Kırmızılılar, bonservis konusunda bir kolaylık sağlanması halinde genç forveti kadrosuna katabilir.

TERİM ISRARLA ONU İSTİYOR

Umut Meraş ise Terim’in planlarında önemli bir yer tutuyor. Serdar Dursun’un aksine Umut, Galatasaray’daki ilk 11 adaylarından biri olarak görülüyor. Fransız kulübü Le Havre’ye gittikten sonra Türk Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi haline gelen 24 yaşındaki futbolcunun transferi için hem kulübüyle hem de kendisiyle görüşmelere başlandı.

Editör: TE Bilisim